Cursuri de tarot profesionale! Servicii astrologice prin email si SMS! Studii de tarot prin email!

Servicii


In calitate de astrolog profesionist, efectuez urmatoarele studii:KARMĂ DE IUBIRE (KI) - 60 RON  

„De ce nu am noroc în dragoste?” „Cum pot să am relaţii calde cu cei la care ţin?” „Unde greşesc de nu pot să păstrez un partener?” Acestea sunt întrebări pe care ţi le poţi pune dacă ai o relaţie nefericită sau chiar ai experimentat mai multe eşecuri în dragoste. Prezentul serviciu îţi oferă răspuns la această necunoscută şi îţi poate oferi un ghid pentru a evita neplăcerile unei karme negative în relaţiile tale de iubire. Dă indicaţii şi despre dificultatea karmei tale de iubire(împărţirea se face pe 3 nivele: * uşoară ; ** medie ; *** dificilă)
În acest serviciu, este inclusă o întrebare adresată tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.PROBA CEA MAI GREA (PR) - 60 RON  

„Care sunt domeniile de viaţă unde aş putea avea cele mai mari dificultăţi? Ce aş putea face ca să le evit sau măcar să le depăşesc mai uşor?” Dacă ai probleme de mai mult timp într-un anumit sector al vieţii tale, ai putea să-ţi pui aceste întrebări. Sau poate eşti atât de prevăzătoare că ai vrea să ştii de dinainte unde ai putea să întâlneşti, de-a lungul vieţii tale, piedici şi necazuri şi ai dori să fii pregătită. Dacă ştii unde şi cum, aproape ai rezolvat problema: restul depinde de tine! Dacă te afli în una din aceste situaţii, să ştii că aici poţi afla răspunsuri la toate acestea.
În acest serviciu, este inclusă o întrebare adresată tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.SUFLETUL-PERECHE (SP) - 60 RON  

„Ce şanse am, în această viaţă, să întâlnesc sufletul-meu pereche? Ce fel de bărbat ar trebui să fie cel cu care aş putea avea cea mai bună relaţie? Ce ar trebui să fac ca să-l găsesc şi să-l păstrez?” Acestea sunt întrebări pe care orice femeie şi le pune cel puţin o dată în viaţă. Chiar dacă ai avut o relaţie eşuată sau mai multe, trebuie să ştii că şi tu ai dreptul la fericire. Acest serviciu îţi arată cum poate fi cel pe care îl cauţi de atâta timp sau poţi să recunoşti că deja l-ai găsit, dar nu ai ştiut să-l faci să rămână lângă tine. Mulţi oameni au a doua şansă şi cei mai norocoşi dintre noi au chiar mai multe, aşa că, pentru fericirea ta, eşti datoare să încerci. Întâlnirea cu sufletul pereche este, cel mai adesea, un eveniment unic într-o viaţă de om. Ar fi păcat să îl ratezi că nu ai ştiut!
În acest serviciu, este inclusă o întrebare adresată tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.MISIUNEA ACESTEI VIEŢI (MI) - 60 RON  

„Care este misiunea mea pe pământ? Ce aşteaptă Creatorul de la mine? Ce ar putea să mă împiedice să-mi împlinesc destinul?” O persoană care ajunge destul de evoluată, la un anumit moment al vieţii, îşi poate pune aceste întrebări. Alţii sunt însă nevoiţi să şi le pună atunci când se lovesc de tot felul de piedici care apar, aparent inexplicabil, în calea lor. Fiecare om s-a încarnat dintr-un anumit motiv şi de aceea, îndeplinirea misiunii sale este cheia fericirii sale. Atât timp cât această misiune îţi este necunoscută, poţi să te forţezi să obţii lucruri şi să ajungi în situaţii care nu îţi sunt de folos sau chiar îţi fac rău. Acest serviciu îţi arată de ce ai venit aici şi acum, pe acest pământ!
În acest serviciu, este inclusă o întrebare adresată tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.CARIERĂ ŞI SUCCES (CS) - 60 RON  

„Care este profesia cea mai potrivită pentru mine?” „Cum aş putea avea mai mult succes în viaţă?” Într-o lume tot mai competitivă, a şti să-ţi foloseşti talentele este o garanţie pentru succes profesional şi social. Un tânăr se poate orienta uşor către o carieră care nu i se potriveşte, dar care este la modă. Nici cei ajunşi la jumătatea vieţii nu sunt scutiţi de provocările în carieră şi uneori o reorientare profesională este singura şansă pentru a merge mai departe şi a-şi asigura un trai decent sau chiar prosper. Dacă vrei să fii un om informat, care ştie exact unde ar avea cele mai mari şanse să reuşească şi care sunt cauzele pentru care a dat greş până acum, acest serviciu îţi poate fi un ghid foarte util.
În acest serviciu, este inclusă o întrebare adresată tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.BOGĂŢIE ŞI NOROC (BN) - 60 RON  

„Cum aş putea face să câştig mai mulţi bani?” „În ce domeniu de viaţă se află norocul meu?” Dintodeauna, oamenii şi-au dorit să aibă bani şi noroc căci într-adevăr, deşi acestea nu sunt suficiente pentru a fi fericit, au o contribuţie majoră la satisfacţia personală. E drept că bogăţia poate fi de mai multe feluri, ca şi norocul: unii pot avea bani, dar pot să nu aibă o familie fericită; alţii pot avea noroc de parteneri, dar copiii îi dezamăgesc, ş.a.m.d. Dacă vrei să ştii însă ce ţi-a pus destinul în „coşul vieţii” şi cum ai putea folosi mai bine ce ai primit fără efort, acesta este serviciul care te poate lămuri despre asta.
În acest serviciu, este inclusă o întrebare adresată tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.SĂNĂTATE ŞI VINDECARE (SV) - 60 RON  

„Care sunt zonele sensibile din punctul de vedere al sănătăţii?” „Unde există posibilitatea cronicizării unor afecţiuni?” „Ce tip de tratament poate avea cel mai bun efect în ceea ce mă priveşte?” Fiecare persoană se naşte cu anumite predispoziţii spre îmbolnăvire, dar dacă se va îmbolnăvi sau nu depinde şi de regimul său de viaţă. Cineva care are o sensibilitate pe zona plămânilor şi care fumează are cele mai mari şanse să facă o afecţiune gravă în acest sector. Acest serviciu nu are rol de diagnostic şi consultarea lui nu exclude şi nu compensează consultarea unui medic în cazul prezenţei unor suferinţe. El oferă însă informaţii preţioase despre verigile slabe ale corpului tău.
În acest serviciu, este inclusă o întrebare adresată tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.VREAU RĂSPUNS! (RA) - 60 RON  

„Mă voi căsători cu prietenul meu actual?”, „ Sunt compatibilă cu persoana X?”, „Voi reuşi să-mi găsesc serviciu în următoarea perioadă?”, „Voi avea copii vreodată?”, „Voi pleca în străinătate în urmatoarele 6 luni de zile?” „Cum va evolua afacerea pe care o am în prezent?”, „Voi reuşi să scap de datorii în următoarele 6 luni de zile?” Se pot pune diferite întrebări din cele mai variate domenii, despre evoluţia unei relaţii, a situaţiei financiare, despre posibilitatea unei mutări în străinătate sau cu locuinţa, despre şansele schimbării serviciului sau de obţinere a unuia, etc. Condiţia este ca ele să fie simple, precise, clare şi să ofere informaţii despre chestiunea respectivă. Dacă întrebi de o relaţie, spune în ce constă relaţia, stadiul în care se află ea şi datele de naştere ale partenerului, atât cât se cunosc. Într-un fel se interpretează o relaţie la distanţă, via internet, altfel alta care durează de mai mult timp şi în care au apărut probleme şi cu totul altfel o relaţie care s-a întrerupt şi, de fapt, se întreabă despre o reluare a ei. Prin acest serviciu, se obţin informaţii preţioase ce pot ajuta la rezolvarea unor situaţii din cele mai diverse.
În acest serviciu, este inclusă o întrebare adresată tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.

HOROSCOPUL NATAL COMPLET (HNC) - 180 RON  

Este primul pas spre aflarea destinului dvs. si contine informatii despre toate domeniile vietii. El va poate arata laturi ascunse ale personalitatii dvs, care sunt dusmanii interiori si cum sa luptati impotriva lor, care sunt cele mai importante teste si dificultati cu care va veti confrunta in aceasta viata. Nici un horoscop previzional nu va contrazice ceea ce indica cel natal. Singura limita a horoscopului natal este ca el nu precizeaza in timp evenimentele pe care le anunta, pe care o face insa cu succes horoscopul previzional.
Horoscopul natal complet are 8-10 pagini, fiecare domeniu cuprinzand 1-3 pagini, dupa cum urmeaza:

Cap.I.PERSONALITATEA: 1.Temperamentul; 2.Intelectul.

Cap.II.VIATA SOCIALA, CARIERA si BANII: 1.Serviciul; 2.Cariera; 3.Castigurile si pierderile.

Cap.III.RELATII AFECTIVE: 1.Dragostea; 2.Casatoria; 3.Sexualitatea; 4.Prietenia. Cap.IV.SANATATEA: 1.Predipozitii; 2.Boli acute; 3.Boli cronice.

Cap.V.KARMA: 1.Sensul vietii; 2.Datorii karmice.

*Corectia orei de nastere este inclusa in pret daca eroarea nu este mai mare de 1 ora(+/- 30 de minute). Sunt necesare data/ora/locul nasterii.
În acest serviciu, sunt incluse două întrebări adresate tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.


STUDIUL de COMPATIBILITATE (SC) - 240 RON  

Analizeaza compatibilitatea dintre dvs. si partener dupa 4 criterii:
1.personalitate(temperamental) care arata cat de bine va potriviti la felul de a fi, cat de compatibile sunt temperamentele voastre;
2.fizic(sexual) care arata cat de bine va armonizati din punct de vedere sexual;
3.sentimental(afectiv) care arata cat de mult va iubiti si cat de bine reusiti sa exprimati aceste sentimente unul fata de celalalt;
4.mental(intelectual) care arata cat de bine comunicati, daca aveti un mod compatibil de a gandi, daca aveti conceptii de viata asemanatoare.
Scopul lui este sa arate punctele tari, dar mai ales pe cele slabe ale relatiei dvs. si desi nu garanteaza numai el singur, o relatie reusita, va poate ajuta sa preveniti sau macar sa treceti mai usor peste perioadele dificile din cuplu.

Acest studiu are 8-10 pagini si contine: I.TEMELE NATALE: 1.Personalitatea; 2.Relatii afective; II.COMPATIBILITATEA; III.CONCLUZII si SFATURI.

*Pentru studiul de compatibilitate sunt necesare data/ora/locul nasterii ambilor parteneri. Se poate admite si fara ora de nastere a unuia din ei.
În acest serviciu, sunt incluse două întrebări adresate tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.


HOROSCOPUL PREVIZIONAL ANUAL (HPA) - 240 RON  

Se face pentru 1 an de zile(de la o aniversare la alta) si ofera informatii despre ce se va petrece in perioada indicata in toate domeniile vietii(cariera, relatii, sanatate). El nu se poate face pe 2-3 sau 5 ani, pentru ca nu puteti sti unde o sa fiti la aniversarile urmatoare si fiecare an depinde si de ce ati facut sau nu in cel precedent. Destinul nu este stabilit in cele mai mici amanunte, ci este influentat si de actiunile dvs: doar incercarile majore prin care treceti sunt scrise precis in cartea vietii.
El are 7-8 pagini si contine:
1.Progresiile; 2.Tranzitele; 3.Tema anuala(Revolutia Solara)
În acest serviciu, sunt incluse două întrebări adresate tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.


HOROSCOP PREVIZIONAL REDUS (HPR) - 120 RON  

Se face pentru o perioadă de 6 luni de zile și oferă indicații privind modul cum se pot desfășura evenimentele în funcție de ce arată tranzitele planetare. Dacă se doresc informații specifice unui anumit domeniu de viață (despre o relație anume, despre felul cum pot evolua lucrurile în carieră sau orice alt fel de întrebare), pot face un tarot care va fi gratuit, deci inclus în prețul actualului serviciu). În rest, la acest punct, totul rămâne așa și ai făcut modificările foarte bine.

*Pentru horoscopul previzional anual sunt necesare data/ora/locul nasterii si locul unde ati petrecut ultima aniversare.
În acest serviciu, sunt incluse două întrebări adresate tarotului, din domeniul respectiv. Citiți în josul paginii, ce informații sunt necesare, în textul Pentru Tarot.Pentru Tarot

Trebuie să trimiteți o poză clară și destul de recentă (poate fi și mai veche, dar să nu vă fi schimbat semnificativ înfățișarea). În ceea ce privește întrebările care privesc relațiile dvs. cu alte persoane trebuie să indicați numele mic al acesteia și o fotografie de orice fel (nu este obligatoriu, dar dacă aveți ajută mult la precizia interpretărilor). Explicați clar și detaliat situația existentă în fiecare domeniu de care întrebați, căci toata interpretarea pornește de la status quo-ul existent: aceeași carte de tarot, același aspect astrologic înseamnă ceva într-o relație care de-abia se începe (uneori este doar un contact la distanță), altceva într-una care există de ceva timp și merge bine și cu totul altceva într-una care se confruntă cu probleme sau chiar există o separare. Viitorul nu poate fi rupt de prezent.

NU puneți întrebări care privesc exclusiv alte persoane (despre viața unei prietene,  a amantei soțului, despre prietena fiului, etc). Dacă nu puteți intra în casa cuiva neinvitat, cu atât mai puțin nu aveți dreptul să căutați în viața altcuiva. NU puneți întrebări despre când se va petrece un eveniment, căci nu întotdeauna se poate vedea acest lucru. Uneori mai sunt anumite lucruri care trebuie să se petreacă și numai după aceea evenimentul respectiv este stabilit cu certitudine. Putețiu întreba însă dacă e posibil să se petreacă acel eveniment într-un anume interval de timp (6 luni/un an) și dacă tarotul vrea, vă va specifica și intervalul exact care vă interesează. În sfârșit, NU puneți întrebări despre moartea cuiva, a dvs. sau a altcuiva.

Aveți mai jos mai multe exemple de întrebări pentru a vă putea orienta:

 • Ce gândește și simte ...(numele mic) pentru mine?
 • Sunt șanse să am un iubit în următoarele 6 luni de zile?
 • Mă voi împăca cu ...(numele mic), fostul meu sot/iubit?
 • Ce fel de femeie este ...(numele mic)?
 • Ce ar trebui să fac pentru a-mi salva căsnicia? Sau pentru a merge mai bine relația mea cu ...(numele mic)?
 • Ce ar trebui să fac: să rămân cu X sau sa aleg sa fiu cu Y?(veți vedea cum va decurge situația în ambele variante și NUMAI dvs veți face alegerile, dar în cunoștință de cauză)
 • Voi avea copil vreodată?
 • Voi reusi să plec la muncă în străinătate în următoarele 6 luni?
 • Ce trebuie să fac pentru a avea o relație mai bună cu șeful meu și cu colegii de serviciu?
 • Voi reuşi să-mi găsesc în următoarele 6 luni un alt loc de muncă?
 • Ce ar trebui să fac: să renunț la actualul loc de muncă sau să-l păstrez?
 • Care este cauza adevărată pentru care fostul meu iubit ...(numele mic) a întrerupt relația cu mine?

Un răspuns nefavorabil la o anumită întrebare sau nu atât de pozitiv pe cât vă doriți, NU TREBUIE să vă facă să renunțați la calea pe care ați ales-o și pe care v-o doriți, ci vă ajută să vă pregătiți ca să puteți face față obstacolelor și să le depășiți. Termenele pe care le folosește tarotul, ca și orice altă formă de divinație, nu sunt stabilite odată pentru totdeauna pentru că depind și de atitudinea dvs. față de problema respectiva. Atunci când se dorește intens un anumit lucru și tarotul arată că se îndeplinește, iar dvs. sunteți foarte activă și acționați în direcția împlinirii acelui lucru, lucrurile se petrec mai repede, iar intervalul se scurteaza. Invers, cu cât așteptați totul de la destin și lăsați ocaziile să treacă pe lângă dvs. lucrurile se petrec mai târziu sau cu jumătăți de măsură.

Foarte important! Nu se poate raspunde decât la întrebările puse în nume propriu. Orice întrebare pusă în numele altcuiva va primi răspuns eronat!

 

 
Pentru orice nelămurire cu privire la Servicii sau pentru orice problemă pe care credeţi/speraţi că Astrologia sau Tarotul ar putea să vă ofere clarificări şi îndrumare, mă puteţi contacta la: astrolog.vesta@gmail.com


Se trimite un mail la astrolog.vesta@gmail.com cu denumirea prescurtată a serviciului dorit, așa cum sunt exemplificate mai sus (KI, PR, SP, ..., HNC, HPA, HPR, AT sau ST) care să conțină obligatoriu următoarele date:
1.Nume și prenume;
2.Data nașterii: zi/lună/an/locul și ora nașterii dacă se cunoaște;
3.Adresă completă (necesară pentru factură).
IMPORTANT! Prin trimiterea acestui mail, sunteți de acord cu Politica de prelucrare a datelor personale.


Horoscop zilnic

Facebook