Despre mine

De ce Vesta?

    • Cand am ales pseudonimul astrologic Vesta, recunosc cu sinceritate ca nu stiam despre el decat faptul ca este un asteroid care simbolizeaza "sora mai mare". A fost un impuls, unul din cele multe care mi-au marcat viata, si doar dupa ceva timp am avut surpriza sa constat ca acest asteroid - cel mai luminos si singurul observabil, din cand in cand, fara aparat optic - se afla, la nasterea mea, in zodia mea natala, Fecioara, si in casa Vietii si Personalitatii.
    • La romani, zeita focului era Vesta si ea ocrotea prin caldura sa, caminul si familia. Slujitoarele ei erau fecioare, deoarece focul era purificator, deci si pazitoarele lui trebuia sa fie neintinate. Zeitei i se aduceau zilnic ofrande din mancarea gatita, iar salasul ei era considerat a fi, pe langa templele inchinate ei, in focul din caminul fiecarei familii romane.
    • Vesta arata, intr-o astrograma, modul in care se daruieste persoana respectiva, angajamentul sau catre munca si relatii. In Fecioara(ca si cele care o slujeau) indica o atitudine perfectionista, dar orientata spre a-i servi pe ceilalti cat mai bine. In casa I, arata ca resursele mele, Sinele meu, se concentreaza, participa, la acest deziderat. In plus, Vesta din astrograma mea isi ia focul exact de la sursa, ea fiind in conjunctie cu tumultosul Marte.

Cine sunt eu?

M-am nascut acum 50 si ceva de ani, intr-o toamna, in singurul oras din Romania care are strazile dispuse in forma de paianjen si pe care oricare ai merge, ajungi la Dunarea albastra si plina de peste, pe acea vreme. Este vorba de Braila, orasul salcamilor si al fetelor frumoase, al lui Panait Istrati, Fanus Neagu, Mariei Filotti, Vasilicai Tastaman, Stefan Mihailescu-Braila si alti oameni de seama care sunt o mandrie pentru orice roman.
Imi place foarte mult sa scriu si sunt pasionata, in calitate de astrolog, de Astrologia Relatiilor, caci acestea joacă rolul cel mai important în viaţa noastră, dincolo de cariera, bani si alte atractii pamantene. Am studiat si alte doua ramuri mai putin cunoscute ale Astrologiei si anume Astrologia Mundana sau Mondiala(se ocupa de studierea evenimentelor care au impact asupra unei tari, a unei zone geografice sau chiar asupra intregii lumi, precum catastrofele naturale, schimbarile geopolitice si economice) si Astrologia Criminalistica(poate lămuri probleme ce au o conotaţie juridică, fie că este vorba de una civilă sau de una penală precum un furt al unui bun, o răpire sau o sechestrare de persoane, uciderea unui om sau a unui animal, dispariţii sau decese din orice cauză, mai puţin naturală sau morbidă).
Apreciez la oameni, in primul rand inteligenta, si sunt deschisa oricaror opinii si convingeri, chiar daca sunt total diferite de ale mele, atata timp cat sunt sustinute cu bun simt. Sunt recunoscatoare tuturor celor care m-au ajutat in viata, dar si celor care au incercat sa-mi puna piedici, caci mai ales datorita lor, am reusit sa-mi demonstrez mie si celorlalti ca pot sa fac mai mult.
AstroVesta
www.astrovesta.com

 

Descriere activitate
- de profesie inginer;
- am inceput sa studiez astrologia ca autodidact din anul 2001;
- din 2003 am renuntat la postul de manager dintr-o companie internationala pentru a ma ocupa numai de studiul astrologiei;
- in 2005 am facut toate cele 3 niveluri ale scolii de astrologie Fidelia;
- din martie 2007, activez ca astrolog profesionist;
- intre 2007-2008: am colaborat cu situl www.elady.ro;
- din 2007 si pana in prezent colaborez cu situl www.eva.ro, unde am acordat peste 3000 de consultatii astrologice;
- iunie 2007: am lansat prima versiune a sitului www.astrovesta.com
- am publicat articole in Revista Joy si in diverse ziare;
- am sustinut emisiuni "In direct cu astrologul" la posturile de televiziune Antena 1 si Favorit

click pe poze pt marire
astrolog vesta eso tv antena 1 astrolog vesta eso tv antena 1
astrolog vesta eso tv antena 1 astrolog vesta eso tv antena 1

- in perioada iulie 2009 – septembrie 2010, am colaborat cu situl www.zodii.ro, unde am publicat lunar articole de astrologie si tarot.
- noiembrie 2010: am creat a doua versiune a sitului www.astrovesta.com, am lansat situl www.scoaladetarot.ro si am finalizat inregistrarea marcii AstroVesta®
- noiembrie 2011: am deschis un blog intitulat „Pastila de astrologie” pe http://www.eva.ro/vesta/ unde public cate 2 articole pe luna.
Horoscop zilnicFacebook