Cursuri de tarot profesionale! Servicii astrologice prin email si SMS! Studii de tarot prin email!

CENTRUL GALACTIC, CHEIA VIEŢII ŞI MORŢII GALAXIEI NOASTRE


18.06.2015


Nu sunt unul din acei astrologi care sunt mereu cu ochii pe aspectele planetare ale zilei, ca să vadă dacă vor fi condiţii favorabile sau dificile pentru a face una sau alta. Probabil că Martele meu din casa Personalităţii şi Luna în Săgetător îmi conferă un grad suficient de independenţă şi chiar de rebeliune, convinsă fiind că am suficient liber-arbitru pentru a încerca să-mi împlinesc dorinţele. De obicei mă uit după ce o perioadă a trecut şi asta numai dacă mi se pare că lucrurile au mers prea uşor sau dimpotrivă, dacă am întâlnit mai multe piedici decât ar fi fost normal.


Ieri m-am simţit tare obosită, deşi dormisem suficient în noaptea anterioară şi o senzaţie de slăbiciune chiar nu este ceva obişnuit pentru mine: sunt sănătoasă şi, în general, am multă energie, chiar prea multă. Apoi m-a sunat fiica mea spunând că simte că nu are putere şi îmi cerea să îi recomand nişte surse naturale de vitamine şi minerale, eu fiind „medicul naturist” al familiei. După amiază am mers la o întrunire şi am auzit mai multe persoane care comentau tot despre stările lor de slăbiciune. De-abia atunci am zis că trebuie să caut, să văd care ar putea fi cauza energetică şi astrală a acestei situaţii. Cu atât mai mult cu cât primind un email de la o prietenă din Canada, şi ea mi-a descris că trece prin aceleaşi stări.


De la început mi-a fost clar că trebuia să fie un aspect planetar foarte puternic, care să implice omenirea la nivel global şi care să se petreacă destul de rar ca să nu constituie o regulă influenţa lui. Realizând harta astrologică a zilei, am fost uimită să văd că nu era nicio conjuncţie teribilă a vreunei planete grele şi lente şi cum nu sunt dintre aceia care caută aspecte acolo unde nu sunt (dând, de exemplu, o importanţă exagerată unor aspecte planetare minore) mă întrebam unde şi ce să caut. Apoi mi-am adus aminte de un element astrologic relativ nou descoperit, despre care citisem acum câţiva ani, dar pe care eu nu l-am luat până acum în considerare.


În anul 1932, un inginer de la laboratoarele Bell Telephone era în căutarea sursei energiei statice care afecta liniile telefonice ce traversau oceanul. El a construit un radiotelescop pentru a o detecta şi a descoperit că această energie provenea dintr-un punct în spaţiu care corespundea centrului aproximativ al galaxiei noastre. Acest punct se află azi pe undeva la gradul 27 Săgetător. Astronomii nu i-au dat prea multă importanţă, dar au existat astrologi care au spus că acest punct ar putea fi o descoperire la fel de importantă ca cea a planetei Pluton. Prin anul 1960, scanând acest punct central al Căii Lactee, galaxia noastră, s-a ajuns la concluzia că acolo se află o uriaşă gaură neagră de mărimea unei stele mari, dar cu o masă imensă comparabilă cu cea a ... patru milioane de sori. Această gaură neagră este ca o lumânare uriaşă care emană energie sub formă de radiaţii puternice în infraroşu.


Ei bine, în perioada 17-20 iunie, Soarele nostru aflat în intervalul (25-29)Gemeni se poziţionează într-o opoziţie cu Centrul Galactic situat undeva în jurul lui 26Săgetător (un orb de +/-2 grade). Deoarece sistemul nostru solar se învârte în jurul Centrului Galactic aşa cum planetele se învârt în jurul Soarelui, putem spune că Centrul Galactic este Soarele Soarelui nostru. Practic, la opoziţie, Soarele nostru este puternic eclipsat, drenat de energia lui şi astfel ne afectează vitalitatea. S-ar putea ca unii pământeni să fie mai puţin sensibili, dar cei care sunt destul de evoluaţi pentru a percepe energiile subtile ale universului, cei care au Soarele, Luna sau Ascendentul în zodii de Foc (şi mai ales în Săgetător) pot să perceapă destul de bine această devitalizare. Sunt foarte puţini astrologi care folosesc pe astrogramele individuale şi poziţia Centrului Galactic. Ei susţin însă că acesta ar putea fi al doilea centru de forţă al individului, după Soare. Nu este ceva exagerat, căci Centrul Galactic reprezintă cea mai puternică forţă gravitaţională din galaxia noastră. Se poate ca percepţia lui să fie influenţată şi de gradul de evoluţie al individului şi, în mod cert, depinde de gradul de evoluţie al umanităţii, la nivel planetar.


imagine
Centrul GalacticPartea bună a acestei perioade este însă faptul că aceste emanaţii de energie infraroşu pot să deblocheze subconştientul şi să deschidă chakra coroanei. Fac această conexiune atât în calitate de astrolog, cât şi datorită faptului că sunt practicantă reiki şi pot să percep mai uşor anumite energii. Chakra coroanei este situată în vârful capului şi coordonează creierul, echilibrul fizic şi psihic, vorbirea, vederea, somnul şi producţia de serotonină. Este chakra intuiţiei pure, care realizează clarvederea, conexiunea cu Creatorul şi accesul la cunoştinţele cronicii Akasha, această memorie cosmică (totul despre ce a fost şi ce va veni). Fără această conexiune, probabil că nici eu nu m-aş fi gândit la o informaţie de mult procesată şi aparent uitată. Eu mă gândesc şi la faptul că atunci când Centrul Galactic se va alinia cu Soarele nostru (va fi conjunct cu el în intervalul 25-29Săgetător, ceea ce corespunde perioadei 17-21 decembrie), va fi iarăşi o perioadă interesantă de urmărit. Atunci mă aştept la o creştere a energiei, deşi trebuie să vedem şi să experimentăm mai mulţi şi pe o perioadă mai mare de timp pentru a înţelege acest nou concept astrologic.


Eu vă aştept cu impresiile şi comentariile voastre pe pagina de Facebook a siteului https://www.facebook.com/astro.vesta , pentru a descoperi împreună mesajele astrelor.AstroVesta®                                              18.06.2015Horoscop zilnic

Facebook