Cursuri de tarot profesionale! Servicii astrologice prin email si SMS! Studii de tarot prin email!

Misterul morţii copilului omorât de câini maidanezi


13.10.2013


         Am avut parte, în acest an, de un început de toamnă tragic şi încărcat de durere şi ură din cauza evenimentului petrecut pe 2 septembrie, în vecinătatea unui parc din capitală. Un copilaş de numai 4 ani, Ionuţ Anghel, a fost găsit mort, cu răni multiple pe tot corpul, pe un teren privat adiacent parcului în care fusese adus de bunica lui. El şi frăţiorul lui s-au îndepărtat de locul unde se jucau şi se afla bunica lor, acest lucru fiind surprins pe camerele video de supraveghere. Dar ce s-a întâmplat mai departe este încă un mister pentru opinia publică.

         Dar iată că acest mister poate fi dezvăluit acum, prin intermediul analizei astrologice a astrogramei copilaşului şi a destinului său nefericit.

         Orice astrolog profesionist şi care respectă normele morale generale şi cele aferente profesiei sale, va evita cu grijă să facă previziuni asupra modalităţii sau momentului de trecere în nefiinţă a oricărui client sau altor persoane apropiate acestuia. El poate vedea însă multe şi poate să ofere consiliere doar post eveniment, ajutând familia să înţeleagă resorturile karmice care determină plecările premature sau/şi violente din această lume, a cuiva drag.      

         De la început, putem observa la Ionuţ că Soarele în Leu se află într-o casă spirituală numită şi Casa Domnului, arătând o venire, în această viaţă, cu „dedicaţie superioară”, ca să spun aşa. Este casa dharmei, a datoriei spirituale, o casă elevată şi care este activată în astrogramele unor oameni care au scris în  destin să evolueze şi să-i ajute şi pe alţii să o facă. Luna este în Rac (ambii Luminatori, Soarele şi Luna, sunt în domiciliu, deci plini de forţă) în casa morţii şi conjunctă cu Nodul Sud, care semnifică trecutul karmic al copilului, o greşeală importantă dintr-o viaţă anterioară. Deci el a acumulat, pe parcursul unei alte vieţi, un bagaj karmic dificil faţă de încarnarea de atunci a cea care a fost acum mama sa, căci Nodul Sud răspunde la întrebarea „din ce cauză a venit el să se încarneze”. Această concluzie este întărită şi de faptul că Mercur guvernează Fecioara care este semnul casei a X-a, care o reprezintă pe mamă, dar guvernează şi Gemenii, casa a VIII-a, a morţii.

 

 

imagine
Copil

         Casa a VIII-a sau casa morţii oferă multe detalii prin semnul zodiacal în care se află, prin guvernatorul acestuia şi prin planetele care se află în ea. Într-o astrogramă, Marte aici sugerează posibilitatea unei morţi violente, în urma unui conflict, a unei confruntări sau în urma unui accident. Guvernatorul casei morţii este planeta Mercur care se află sus, în casa reputaţiei şi a faimei, ceea ce înseamnă notorietate obţinută după deces şi moarte în loc public. Notorietate este şi pentru mamă, căci planeta o reprezintă şi pe ea (alături de Lună). Mercur este în aspect dificil, de opoziţie, cu Uranus, care guvernează Vărsătorul, respectiv zodia care se află pe cuspida (începutul) casei a III-a, a fraţilor: fratele mai mare şi rebelul, neastâmpăratul, a fost cel care l-a atras pe Ionuţ într-un joc copilăresc şi nevinovat să se îndepărteze de zona relativ sigură a parcului (aşa cum au arătat şi camerele de supraveghere). Marte guvernează şi casa a XII-a (Scorpion) arătând misterul, ca şi casa a V-a (Berbec) care semnifică joaca şi locurile de joacă, distracţia copilărească.

         Până aici am folosit înţelesul de bază al caselor astrologice, dar prin metoda derivării lor sfera noastră de cunoaştere se poate lărgi considerabil. Într-o astrogramă masculină, tatăl este reprezentat de casa a IV-a şi mama de casa a X-a, iar bunica sau mama tatălui este casa a X-a de la casa a IV-a, adică casa I sau Ascendentul, care este în Scorpion. Guvernatorul Ascendentului, adică bunica, este acelaşi Marte care este în casa a VIII-a, a morţii, sugerând implicarea ei în crearea condiţiilor care au dus la tragicul accident. Martele în zodia Gemeni arată natura vioaie a băieţelului, neastâmpărul şi inteligenţa, dar posibil şi neatenţia, cleveteala, superficialitatea bunicii.

         Dar unde sunt câinii, fiarele feroce care au fost cauza directă a morţii lui Ionuţ?

         Domeniul, în horoscop, care reprezintă animalele domestice, este reprezentat de casa a VI-a, care este în Taur şi care este guvernat de Venus care se află în ... casa a VIII-a, a morţii şi accidentelor. Casa a VI-a este legată de casa a VII-a (ambele sunt în aceeaşi zodie a Taurului), deci din animale docile, inofensive, acestea se pot tranforma în duşmani pe faţă, cu care e nevoie să se lupte ca să-şi apere viaţa. Atăt Luna, cât şi Venus sunt în Rac, semn interceptat, ceea ce le slăbeşte foarte mult şi este un alt indiciu al unei lecţii karmice legate de familie. Venus, cea care desemnează câinii, este conjunctă cu Castor, o stea fixă malefică şi care semnifică răutate şi violenţă, o faţetă a animalelor flămânde şi posibil înrăite, sălbăticite sau chiar dresate să fie astfel.

         În ziua decesului, Venus în tranzit era conjunct cu Punctul de Moarte şi în careu (aspect dificil) cu Venus natal, semnificatorul pentru animale domestice, totul în aspecte foarte strânse, sub un grad. Conjuncţia Marte-Lună se afla foarte aproape de Nodul Sud, punctul de karmă cel mai important al copilului, iar Soarele intra în casa a X-a aducând popularitate şi faimă, o faimă nedorită şi nefericită.

 

imagine
Tranzit deces

 

         Iată cum astrologia arată că nimic nu se petrece fără sens şi nimic nu este la întâmplare şi în marele spectacol al vieţii şi al morţii, fiecare are un rol bine definit şi imposibil de refuzat.

 

Important! Vreau să precizez că acest material nu stabileşte vinovăţii şi nu intenţionează să culpabilizeze pe nimeni. Deşi am avut informaţiile necesare studiului de mai bine de o lună de zile, am aşteptat pe de o parte să treacă o anumită perioadă în care sufletul copilaşului să fie complet eliberat de legătura lui pământeană şi, pe de altă parte, ca timpul să mai domolească surescitarea unora care s-au situat pe poziţii acuzatoare de o parte sau de alta.

 

AstroVesta®                                                                          13.10.2013 

 

 Horoscop zilnic

Facebook