Cursuri de tarot profesionale! Servicii astrologice prin email si SMS! Studii de tarot prin email!

1 decembrie 2012: O descoperire astrologica socanta!


01.12.2012


Cu totul intamplator, am descoperit un tipar astral interesant care s-a repetat, in anumiti ani, la 1 decembrie, de ziua nationala a Romaniei, in ultimii 22 de ani. Va invit sa-l aflati si dvs.

Revelatia a venit „intamplator” astfel: imediat dupa ce deschid calculatorul si emailul, deschid unul din programele de astrologie, in functie de ce am de facut. Atunci cand se deschide, programul este setat chiar pe acel moment al zilei si am vazut ca Soarele era conjunct cu o stea, care este o stea foarte importanta, una din cele patru stele regale. La inceput, nu i-am dat importanta, caci am zis ca in fiecare an e aceeasi data si probabil e la fel. Dar apoi am fost curioasa si am inceput sa dau cate un an inapoi si am fost surprinsa sa vad care sunt anii in care mai aparea aceasta conjunctie. A fost intamplator, pentru ca eu imi propusesem sa fac altceva in acea zi, adica chiar trebuia sa fac si nu asta. 

Actuala zi de sarbatoare natională a romanilor de pretutindeni, prima zi din decembrie, a fost stabilita in anul 1990, de Parlamentul de atunci, dominat de FSN-ul condus de Ion Iliescu. S-a renuntat la data de 23 august, cea care fusese pana atunci sarbatoarea nationala si s-au dat la o parte propunerile promonarhiste pentru ziua de 10 mai sau cele ale opozitiei anticomuniste pentru ziua de 22 decembrie. Din punct de vedere astrologic, data de 22 decembrie si momentul fugii lui Ceausescu reprezinta tema astrologica a nasterii Romaniei in care traim astazi.


imagine
Harta 1.12.2012

         Am descoperit astazi, 1 decembrie 2012, un aspect tulburator al acestei zile nationale, aleasa de Parlament in 1990 si promulgata de presedintele Ion Iliescu, ca un marcaj al celor mai importanti ani din ultimii 22 petrecuti in Romania. Azi, 1 decembrie 2012, Soarele se afla la 9 grd si 39 min Sagetator, conjunct cu o stea fixa foarte importanta, Antares, numita si Inima Scorpionului. Antares este o stea binara de culoare rosie aprins(culoarea pasiunilor, a violentei si a razboiului) cu verde smarald, uneori mai vizibila decat Marte cu care este adesea confundata. Denumirea Antares provine de la Anti-Ares, facand referire chiar la Ares, zeul razboiului la greci, Marte la romani, „intrupat” astrologic in planeta Marte.


imagine
Harta Romaniei 1989

         Am mers inapoi, de-a lungul celor 22 de ani, pana la revolutia din 22 decembrie 1989, si am descoperit ceva cu adevarat tulburator. Soarele a mai fost intr-o conjunctie stransa(mai mica de o jumatate de grad) cu aceasta stea, la ora pranzului, ora fugii lui Ceausescu, in urmatorii ani: 2008, 2004, 2000, 1996 si 1992. Va spun ceva acesti ani? Sunt sigura ca ati recunoscut anii de alegeri, singurul care a fost sarit fiind cel al alegerilor prezidentiale singulare din 2009, cand numai presedintele a fost ales. In Astrologia Mundana sau Mondiala, una din cele mai vechi ramuri ale Astrologiei si care se ocupa cu studiul evenimentelor care au impact asupra unei tari, Soarele semnifica conducerea tarii, adica monarhul, primul ministru sau presedintele, dupa caz. In harta Romaniei din 1989, Soarele se afla chiar in casa X, care reprezinta clasa politica si mai guverneaza casa proletariatului, a celor care muncesc, fortele armate si politia, practic toti cei care suntem „guvernati”. Practic, suntem ca si ei sau ei sunt ca si noi, cum vreti. Antares este o stea de tip Marte-Jupiter, este in constelatia Scorpionului, dar astrologic se incadreaza in Sagetator. In concluzie, ea poarta spiritul Sagetatorului, a lui Marte, dar si a lui Jupiter, ceea ce imbina energia, dar si agresivitatea si tupeul cu optimismul, toleranta sau intoleranta(poate fi toleranta fata de noi insine si intoleranta fata de ceilalti), grandomania si placerea distractiei.

Exista o mai buna descriere a ceea ce inseamna aceasta zi de sarbatoare nationala la noi, la romani?AstroVesta®                                                       1.12.2012

 

 

Notă(9.12.2012): Observ că azi, în zi de alegeri cruciale pentru România, Luna, cea care dictează mersul evenimentelor, se află într-o postură extrem de nefavorabilă, în mers în gol[1] şi Via Combusta[2], ceea ce înseamnă că nimic bun nu va ieşi, chestiunile începute nu au o finalitate, iar deciziile luate acum exprimă o reacţie exagerată, alterată de subconştient şi impulsuri necontrolabile.

 


[1] Luna în mers în gol: „Mersul în gol” înseamnă că Luna este atât de avansată în semn încât ea nu va mai face nici un aspect major la o altă planetă înainte de a părăsi semnul în care este.

[2] Via Combusta: Via/Calea Combusta este ultima parte a Balanţei şi prima parte a Scorpionului, respectiv intervalul (15grd.Balanţă-15grd.Scorpion). Mai ales planetele feminine precum Luna si Venus(explicabil, de altfel, caci sunt debilitate aici) sunt cele mai sensibile(in sens negativ).

 Horoscop zilnic

Facebook