Cursuri de tarot profesionale! Servicii astrologice prin email si SMS! Studii de tarot prin email!

INFIDELITATEA BĂRBAȚILOR DIN FIECARE ZODIE


23.04.2021


Studii laborioase au dezvăluit că 50% dintre bărbaţii căsătoriţi se angajează în relaţii extraconjugale la un moment sau altul, pe durata relaţiei lor. Este posibil însă ca procentul să fie de aproape 65%! Aproape orice mariaj se va confrunta mai devreme sau mai târziu cu o „prietenie” în afara relaţiei şi care poate fi doar afectivă(aşa numita relaţie „platonică”) sau şi fizică, ducând uneori chiar la destrămarea relaţiei originale. Experienta de interpretare a peste 3000 de astrograme de cupluri mi-a oferit posibilitatea de a recunoaste existenţa unor tipare astrale care reflectă tendinţele spre infidelitate ale celor care au Soarele sau Ascendentul in anumite zodii sau care sunt victimele înşelăciunii partenerilor lor.

 

În primul rând, am observat că înclinaţia spre a fi nesincer într-un parteneriat este mai des întâlnită la anumite zodii decât  la altele. Apartenenţa Ascendentului sau a planetelor personale precum Soarele, Luna, Venus si Marte la anumite zodii, creează premisele apariţiei tentaţiilor care se pot transforma sau nu în adulter (în funcţie de existenţa altor factori adiţionali).


imagine
infidelitate

 

 

Zodia Berbecului conferă o predispoziţie spre a căuta noi provocări, ceea ce îi face pe cei care au planetele de mai sus în această zodie, drept prim candidaţi spre a fi lipsiţi de loialitate conjugală. Berbecii sunt cei mai aprinşi parteneri, fie bărbaţi sau femei, plini de curaj şi nerăbdare şi adepţii dictonului că „în dragoste ca şi în război, este permis orice”. Părerea lor bună despre ei înşişi are nevoie, de-a lungul timpului, de confirmări şi reconfirmări. Ei îşi urmăresc obiectul iubirii şi dorinţei cu o înverşunare redutabilă, atâta vreme cât încă nu sunt siguri că acesta a fost cucerit pe deplin. Dar pe cât de repede se aprind, pe atât de repede îşi pierd şi interesul, mai ales dacă sunt siguri de admiraţia şi dragostea necondiţionată a partenerului sau partenerei. Sunt mari amatori de sex şi un partener care este mai puţin dispus, prin natura sa, să puna pe primul plan al relaţiei acest aspect, îi va determina pe cei care sunt influenţaţi de această zodie să caute satisfacţie în altă parte. Bărbaţii Berbeci sunt posesivi şi geloşi, încăpăţânaţi şi orgolioşi. Sunt atraşi de femeile delicate, frumoase şi pe care le pot domina (un semn guvernat de Marte va căuta instinctiv pe unul guvernat de Venus). În concluzie, un bărbat care are Soarele, Venus sau Marte în această zodie, nu este cea mai bună alegere pentru o căsătorie, dacă nu vă menţineţi atracţia „în priză”.

 

Zodia Taurului este caracterizată prin fidelitate, dar şi de multă posesivitate. Cei care au planetele personale Soarele, Luna şi Venus în această zodie sunt foarte senzuali şi acaparatori faţă de persoana iubită. Nu am spus că nu pot înşela, dar mult mai rar şi atunci sunt statornici chiar şi în relaţia paralelă cu cea oficială. Adesea, au aventuri de lungă durată şi sunt la fel de conştiincioşi în acestea precum sunt alţii în căsătorie, ceea ce se poate numi „fidelitate simultană”. Bărbaţii-Taur sunt cei care apreciază orice le încântă simţurile, fie că e vorba de parfumuri, de atingeri sau de o mâncare bună. Pe cât de imprevizibili sunt Berbecii, pe atât de uşor poate fi anticipat modul de comportament al celor care au Taurul ca semn al conduitei afective. Ei sunt foarte încăpăţânaţi şi dacă într-adevăr se hotărăsc să se despartă, nu prea mai există şanse să revină, orice argumente sau stimulente ar mai aduce partenera. În celălalt sens, e şi foarte greu să scapi de asemenea parteneri, chiar dacă nu mai sunt satisfăcuţi de relaţie, pentru că schimbările nu le sunt pe plac şi ţin mult la tabieturi şi obişnuinţe. Îi enervează foarte mult să fie refuzaţi să facă dragoste, să nu le mai faceţi mâncare sau să cheltuiţi aiurea pe tot felul de lucruri.

 

Pentru Gemeni, noţiunile de constanţă şi fidelitate sunt aproape incompatibile cu natura lor, dacă această zodie se află într-un rol dominant. Astfel o femeie care are Soarele în Gemeni, dar Luna şi Venus în semne fidele precum Capricornul, Fecioara sau Leul, va avea un comportament afectiv mult mai stabil. Această zodie nu pune preţ pe moralitate oferind celor caracterizaţi de ea o personalitate multiplă. Sunt acei oameni care iubesc mai multe persoane, în diferite etape ale vieţii sau chiar simultan; se îndrăgostesc repede şi intens, dar rareori sentimentele lor durează. Curiozitatea şi lipsa lor de responsabilitate îi atrage frecvent către noi experienţe afective. Sunt sensibili la partenere intelectuale şi sunt extrem de expeditivi în consumarea fizică a relaţiei. La rândul lor, sunt extrem de distractivi, comici înnăscuţi, cu un ascuţit simţ al observaţiei. Relaţia cu un Geamăn este 50% prietenie şi după aceea urmează partea afectivă şi sexuală. Singura şansă de a-ţi menţine partenerul Geamăn lângă tine este de a te reinventa, de a aduce mereu ceva nou, fie că e vorba de subiecte de discuţie,  de aspect fizic sau experimente erotice. Gemenii pleacă dacă se plictisesc sau dacă sunt cicăliţi cu tot felul de lucruri banale.

 

Zodia Racului oferă o altă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă stabilitate într-o relaţie. Dacă ar exista un cuvânt care ar putea caracteriza numai el singur relaţiile cu cei ce se află sub influenţa acestui semn, acesta ar fi „siguranţa”. Dacă un Rac se simte în siguranţă într-o căsătorie, va fi un partener extrem de fidel si loial. Chiar şi atunci când sunt probleme în relaţie, el se va crampona de iluzia că lucrurile se pot aranja şi pot reveni într-o matcă liniştită. Racii sunt oameni „de casă”, care se simt bine în familie, iar căminul este pentru ei un templu şi relaţiile stabile îi fac să se simtă în siguranţă. De fapt, se tem să rămână singuri şi de aceea, sunt şi foarte posesivi: nu geloşi, ceea ce este un lucru diferit. Cei care sunt geloşi (precum Scorpionii sau Berbecii), o fac indiferent câtă atenţie li se acordă, pe când Racii oferă destulă libertate partenerelor atâta timp cât se simt protejaţi şi au un sentiment de securitate. În schimb, vor fi răniţi şi suspicioşi mult timp după ce au fost înşelaţi: cel mai adesea nu vor încheia relaţia, dar vor chinui partenerul infidel într-un mod subtil. La rândul lor, sunt vulnerabili la ispite atunci când se simt neglijaţi. Au o instabilitate emoţională care iese la vedere în momente critice şi deşi sunt foarte săritori când ceilalţi membri ai familiei au probleme, le este greu să găsească tărie pentru ei. În general, este greu pentru un Rac să decidă să se despartă: sunt deranjaţi de remarci umilitoare, de răceală sufletească şi de dezordinea din căminul conjugal (şi aici mă refer mai mult la atmosferă şi nu la curăţenie), care le zdruncină sentimentul de siguranţă.

 

Zodia Leului oferă doua extreme: ei pot fi cei mai fideli bărbaţi sau să-şi înşele partenerele, dar să păstreze în continuare căsnicia sau, în cazuri în care chiar nu se mai poate, să se separe cu demnitate. Ei se bat cu perseverenţă şi eficienţă pentru persoana iubită, dar odată câştigată „reduta”, ştiu să o respecte şi o tratează cu generozitate. Sunt extrem de vulnerabili la laude, chiar şi la cele neruşinat de exagerate şi dacă nu le vor primi de la parteneră, măcar din când în când, cu siguranţă că se va găsi o reprezentanţă a sexului opus să le ofere ce-şi doresc, deoarece adesea sunt bărbaţi frumoşi sau cu carismă. Ei mai au un atu considerabil faţă de ceilalţi bărbaţi şi, în acelaşi timp, un buton de alarmă pentru consoarte: sunt oameni care fac şi au bani, fie că sunt slujbaşi dar neapărat în funcţii de conducere, fie că îşi conduc propriile lor afaceri. Reprezentanţii acestei zodii au, în general, pasiuni durabile şi sunt credincioşi femeii iubite, mai ales dacă aceasta are calităţi care sar în ochii tuturor. Dar chiar şi celor mai fideli dintre ei, le place să flirteze pentru a-şi testa puterea de seducţie, indicator al nemaipomenitelor lor calităţi pe care le au sau măcar îşi închipuie că le au. Viaţa  lor erotică este extrem de bogată, iar partenerele care nu răspund cu aceeaşi disponibilitate, sunt primele candidate la cele înşelate. Alte motive de separare ale Leilor sunt: critica persistentă, desconsiderarea calităţilor lor şi vulgaritatea. Toate acestea le subminează orgoliul şi sentimentul lor acut de demnitate.

 

Fecioara este singurul semn zodiacal reprezentat de o femeie, ceea ce se reflectă sub forma unei trăsături feminine la ambele sexe şi anume pedanteria sau atenţia, adesea exagerata, asupra detaliilor. Fecioara este unul din cele mai puţin predispuse semne spre infidelitate şi mai ales spre divorţ. Are un sentiment al sacrificiului şi o oroare de a-şi expune intimitatea în faţa societăţii, încât a trece printr-un divorţ este pentru nativul Fecioară un coşmar mai înfiorător decât să suporte ani de zile sau chiar o viaţă întreagă o relaţie nesatisfăcătoare. În schimb, sunt foarte eficiente în a-şi pedepsi partenerul care le-a trădat reuşind să-i facă viaţa un calvar şi apoi să facă pe victima absolută. Mai mult, Fecioarelor nu le place să-şi asume riscuri şi preferă seriozitatea şi tradiţia. Bărbatul Fecioară este unul pudic şi mai ales atunci când are o aventură, el va fi foarte rezervat deoarece îi place discreţia. Nu este nici foarte romantic şi deşi viaţa sa erotică poate avea unele episoade mai fierbinţi, în general nu este prea bogată. Bărbaţii Fecioară sunt familişti (deşi există un procent apreciabil între ei care preferă celibatul) şi evită să fie infideli sau o fac cu totul accidental, deoarece îşi doresc un cămin liniştit, fără tensiuni şi ordonat. Bărbaţii Fecioară sunt dispuşi să ierte multe, dar sunt totuşi câteva lucruri care dacă persistă, îi pot determina să se separe: unul din cele mai importante este risipa financiară şi imediat urmează infidelitatea partenerei, deoarece ei au în general un înalt simţ al corectitudinii. Vulgaritatea, ca şi critica exagerată, deşi ei înşişi sunt înclinaţi spre critică, îi deranjează destul de mult.

 

Bărbaţii din zodia Balanţei pot fi, pe bună dreptate, cei mai vânaţi pentru o căsătorie. Ei pot îmbina, într-un mod miraculos, iubitul, amantul, prietenul şi soţul într-unul singur. Sunt gentili, sociabili, comunicativi, atenţi, dar...nu strălucesc prin loialitate conjugală. Nimeni nu e perfect, nu-i aşa? Pentru bărbaţii celorlalte zodii poate părea de neînţeles succesul de care cei din zodia Balanţei se bucură printre reprezentantele sexului opus. Chiar dacă nu are frumuseţea Leului, banii Capricornului, tandreţea Racului, onestitatea Fecioarelor, inteligenţa Gemenilor sau misterul Scorpionilor, bărbaţii-Balanţă reuşesc cu un zambet şi cu o vorbă dulce acolo unde ceilalţi eşuează. Dar zâmbetul şi vorba dulce sunt risipite cu dărnicie oriunde şi oricui, aşa că posibilitatea de a i se răspunde cu aceeaşi monedă creşte exponenţial. Contrar a ceea ce se crede, deşi balanţa este simbolul echilibrului, cei din zodia Balanţei sunt excesiv de instabili, tocmai pentru că ei caută echilibrul perfect chiar şi între lucruri, persoane sau situaţii care sunt, în mod natural, opuse.  A împăca şi amanta şi nevasta şi uneori prietena - pentru că ei pot fi prieteni apropiaţi cu femeile -  poate fi o chestiune asupra căreia să-i dedice întreaga lor energie. Ei sunt foarte sensibili şi vulnerabili la frumuseţea fizica, aşa că întotdeauna vor fi atraşi de femeile frumoase şi cochete. De aceea, femeia care doreşte să păstreze alături partenerul-Balanţă trebuie să fie mereu atentă la cum arată şi cum se îmbracă ea însăşi. Un bărbat-Fecioară nemulţumit de ea i-ar atrage atenţia; cel în Balanţă şi-ar „clăti” ochii cu altă „privelişte” mai placută, în timp ce ar putea face, culmea, un compliment consoartei neîngrijite. Ei sunt adesea superficiali în alegerile lor, fie că este vorba de soţii sau de amante. Bărbaţii Balanţă fug de plictiseală şi de urât: o parteneră anosta şi neîngrijită va fi părăsită, mai devreme sau mai târziu.

 

Zodia Scorpionului conferă bărbaţilor care au Soarele sau Ascendentul în ea, un magnetism care îi face extrem de atrăgători pentru sexul opus, dar şi la fel de periculoşi afectiv. Ei sunt misterioşi, pasionali, posesivi şi...devoratori. Le place să domine, chiar dacă o fac în mod subtil şi sunt dominaţi de propriile lor instincte şi pasiuni. Nu degeaba verbul care caracterizează această zodie este „a dori”, asemănându-i într-un fel cu Berbecii, numai că aceştia din urmă nu au perseverenţa şi capacitatea de a manipula, de a influenţa, a Scorpionilor. Partenera unui Scorpion trebuie să fie alcătuită numai din superlative şi să aibă o personalitate puternică, altfel va fi, de obicei, rănită de bărbatul-Scorpion, care are talentul de a „înţepa” exact acolo unde o doare mai tare. El este însă loial, sensibil şi protector faţă de femeia care îl înţelege şi pe care o admiră. Orice Scorpion are o „arhivă” secretă, fie că este vorba de probleme sentimentale, materiale sau familiale. În căsnicie, bărbaţii Scorpion tind să comande şi sunt foarte posesivi: nu agreează ca ceva ce le aparţine (şi aici intră şi partenera de viaţă) să le fie luat sau folosit fără ştirea lor. Nu acordă nicio şansă unei partenere infidele şi dacă nu divorţează, o fac doar pentru a-i plăti partenerei infidele cu vârf şi îndesat. Dacă nu sunt mulţumiţi de senzualitatea partenerei - căci sexul la ei este pasional şi sofisticat - vor avea aventuri pe care le vor ascunde cu grijă. Adesea ei pot fi infideli şi geloşi în acelaşi timp.

 

Bărbații Săgetători au un caracter dual: pe de o parte, sunt aventurieri, superficiali, dornici de libertate; pe de altă parte, sunt atraşi de tradiţie, sunt conformişti, au sentimentul familiei şi căminul, soţia şi copiii sunt foarte importanţi pentru ei. Adesea, acelaşi individ Săgetător poate experimenta, pe parcursul vieţii sale, ambele variante: poate fi, în tinereţe, un afemeiat, cu multe legături sentimentale pasagere, dar odată căsătorit, devine un soţ şi un tată exemplar şi chiar moralist; sau poate fi un partener fidel şi dintr-o dată, în special în jurul vârstei de 40 de ani, să lase baltă o căsnicie de 20 de ani şi să aibă o aventură, care dacă este suficient de puternică, se transformă într-o a doua căsătorie. Săgetătorii sunt foarte prietenoşi, plini de viaţă, simpatici, aşa că nu este o problemă pentru ei să placă, cel puţin la prima vedere. Se plictisesc uşor şi deşi nu vor doar sex, le plac varietatea şi stimularea intelectuală şi fizică. Sunt sinceri, direcţi, lipsiţi de tact şi sunt bărbaţii care spun fără prea multe menajamente adevărul, chiar dacă asta înseamnă a recunoaşte că şi-au înşelat partenera: un bărbat-Balanţă ar face o glumă, un Scorpion ar face pe misteriosul, dar un Săgetător strâns cu întrebările, poate să pună imediat pe tavă o poveste care aruncă în aer o relaţie care trecea drept una solidă.

 

Capricornii ar avea cele mai mari şanse la primul loc pe podium, la categoria celor mai credincioşi şi stabili bărbaţi. Datoria, loialitatea, stabilitatea, siguranţa sunt calităţile lor cele mai frecvente. Sunt consideraţi, într-un mod superficial, bărbaţi „reci”, deoarece îşi controlează şi îşi cenzurează exprimarea sentimentelor, dar asta nu înseamnă că nu le au sau că ele nu sunt destul de puternice. Bărbatul Capricorn este calculat chiar şi în dragoste: abordează cu seriozitate o relaţie, indiferent dacă este vorba de prietenie, iubire sau căsnicie. Este timid, are o natură complexă şi oarecum dificilă, cu multe inhibiţii, dar este un bărbat puternic şi poate fi chiar dur. Complexele lui emoţionale provin din faptul că îşi doreşte multe, dar nu îndrăzneşte să le exprime sau să le pună în practică din prima, din cauza reticenţei lui. Este foarte atent la alegerea partenerei de viataşi devine un soţ serios, care nu admite aventurile şi cu atât mai puţin divorţul. Se pare că bărbaţii Capricorn devin mai sentimentali pe la 45-50 de ani, când devin mai relaxaţi, mai romantici. Explicaţia este că, la această vârstă, au obţinut poziţia socială şi statutul financiar râvnit şi pot să acorde mai multă atenţie laturii afective. Atunci sunt şi mai vulnerabili la relaţii în afara căsătoriei; ei sunt amanţi de cursă lungă, care pot avea o relaţie extraconjugală mai stabilă şi mai de lungă durată decât au reprezentanţii altor zodii, căsniciile.

 

Vărsătorii sunt bărbaţii cerebrali cu suflet tandru, care au un simţ al prieteniei foarte dezvoltat. Sunt plini de contradicţii, independenţi şi cu oroare de constrângeri. Nu rezistă într-o căsnicie monotonă sau în care partenera este posesivă sau şi mai rău, geloasă. Caută femei inteligente şi simpatice, independente şi cu care pot fi, în primul rând, prieteni. Flirtează, dar sunt, spre deosebire de Balanţe şi Gemeni, celelalte zodii de Aer, stabili şi fideli dacă sunt lăsaţi să-şi trăiască viaţa (nu să înşele, pentru că dacă simt că au libertate, nu o vor face). Totuşi le vine greu să-şi exprime dragostea în cuvinte dulci-tandre şi preferă să o facă simţită prin gesturi sau acţiuni. Nu sunt romantici şi nici delicaţi; în schimb nu au inhibiţii sau tabuuri faţă de niciun subiect sau experienţă erotică. Vărsătorii nu sunt geloşi şi cu atât mai puţin posesivi, respectând independenţa partenerelor lor. Sunt printre puţinii bărbaţi capabili să ierte infidelitatea partenerelor şi să continue relaţia fără răzbunări sau reproşuri permanente deşi, datorită atitudinii lor relaxate, rareori sunt înşelaţi. Bărbatul-Vărsător este „leneş” la însurătoare şi „iute” la divorţ şi nu se căsătoreşte decât dacă este foarte îndrăgostit şi i se atenuează atunci dorinţa de libertate. Ce îi determină să divorţeze? Mai puţin îi determină să facă acest pas propriile lor aventuri, căci pot avea, dar le tratează cu nonşalanţă, decât o atmosferă încărcată acasă: dacă aceasta este apăsătoare, sunt criticaţi sau şi mai rău, se încearcă să fie ţinuţi din scurt, vor divorţa uşor şi fără să se streseze prea mult.

 

Bărbaţii din zodia Peştilor pot fi consideraţi infidelii zodiacului: pot avea o soţie şi o amantă sau doua iubite în acelaşi timp, reuşind să le facă pe amândouă nefericite, prin incertitudinea lor. Se complac în situaţii ambigue din cauză că nu se implică ferm, activ, în rezolvarea lor şi a conflictelor adiacente. Nedorind să rănească pe nimeni, aşteaptă să ia altcineva deciziile dureroase, chiar dacă asta înseamnă că acela altcineva este Cel de Sus. Au un magnetism aparte, suav, seducător, diferit de al Scorpionului, altă zodie cu sex-appeal: am putea spune că Bărbaţii-Peşti au un magnetism feminin faţă de cel al Scorpionilor care este profund masculin, emanând virilitate. Peştii sunt demni, rafinaţi, politicoşi şi prudenţi, dar totuşi înclinaţi spre aventuri sentimentale: cu cât mai mistice şi mai nefericite, cu atât mai bine. Bărbatul-Peşti spune unei femei exact ce doreşte ea să audă, o face să viseze şi îi face promisiuni, pe care adesea nu le poate ţine şi când aceasta ajunge într-o lume de vis, se trezeşte că el a plecat să consoleze pe fosta iubită, prietenă sau soţie. Este un bun amant, plin de pasiune, sensibil şi atent la nevoile partenerei. Bărbatul-Peşti rareori pune capăt unei relaţii de lunga durată într-un mod tranşant: dacă o face, are în mod sigur pe altcineva care ţine telecomanda acţiunilor lui. Este cel mai romantic bărbat şi întotdeauna va face totul ca femeia să se simtă iubită. Şi atunci de unde apar atâţia infideli din rândul acestei zodii? Este o contradicţie semnificată şi de simbolul celor doi peşti care înoată în direcţii diferite şi anume idealismul de care nu se despart până la moarte. Ei vor FEMEIA pe care nu o pot avea, femeia perfectă, în esenţă pură. Pe bărbaţii Peşti îi apucă dorul de ducă atunci când sunt ignoraţi, criticaţi, atacaţi în pasiunile lor. Ei sunt sensibili şi vulnerabili şi toate acestea se vor cumula ca niste radiaţii nocive pentru sentimentele lor, mai devreme sau mai târziu ajungând la un prag critic.

 

Am încercat să fac o clasificare a tendinţei spre infidelitate şi divorţ a bărbaţilor diferitelor zodii, considerând că niciunul nu întruneşte în totalitate „prezumţia de nevinovăţie” (indicele 0). Am notat cu Inf – infidelitate; Div – divort şi am folosit o scară de indici de la 1 la 3 pentru predispoziţiile spre infidelitate, respectiv divorţ.

A rezultat urmatoarea situatie:

 

Berbec: Inf=3, Div=2 ; Taur: Inf=1, Div=2; Gemeni: Inf=3, Div=2;

Rac: Inf:1, Div=1; Leu: Inf=2, Div=1; Fecioara: Inf=1, Div=1;

Balanta: Inf=3, Div=1; Scorpion: Inf=2, Div=1; Sagetator: Inf=2, Div=2;

Capricorn: Inf=1, Div=1; Varsator: Inf=2, Div=1; Pesti: Inf=3, Div=2Horoscop zilnic

Facebook