Cursuri de tarot profesionale! Servicii astrologice prin email si SMS! Studii de tarot prin email!

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ: PREVIZIUNI DESPRE CORONAVIRUS


20.03.2020


În astrologia mundană, ramură astrologică pe care o studiez și o promovez de mai bine de 10 ani de zile, ingresurile solare sunt teme astrologice foarte importante, pe baza cărora se pot face previziuni despre cum vor decurge lucrurile în țara respectivă, pe o anumită perioadă de timp. Acestea sunt teme astrale întocmite pentru locaţia respectivei entităţi (ţară, zonă geografică) şi pentru ora de intrare a unei planete într-un semn zodiacal. Ingresurile solare cardinale (în Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) oferă informaţii privind evenimentele întregului an. Pentru loc, se folosesc coordonatele capitalei ţării respective.


Azi, 20 martie 2020, la ora 6:01, Soarele a intrat în Berbec, pe coordonatele Bucureștiului. Soarele se află în casa I, care desemnează, într-o temă mundană, poporul, condiția fizică și sănătatea. Soarele este o planetă benefică, dar în această hartă el este și guvernatorul casei a VI-a (în Leu), care este casa bolilor, ceea ce arată că România stă sub spectrul acestei epidemii cu virusul COVT-19, mai nou declarată pandemie (cu răspândire la nivel global). Neptun foarte aproape de Ascendent și ca semnificator al confuziei și bulversării, dar și al virusurilor și bolilor infecțioase de orice fel, întregește tabloul acestei perioade dificile pe care o traversăm.


imagine
EchinoctiuUn alt semnificator important al acestui ingres este Luna, care arată inconștientul colectiv, poporul și angoasele lui, ea aflându-se în cea mai ascunsă casă a astrogramei, respectiv în casa a XII-a. Aproape literal, harta astrologică a echinocțiului de primăvară ne arată izolarea la domiciliu și comunicarea prin mijloace moderne, căci Luna este în Vărsător, semn zodiacal care indică comunicațiile moderne prin internet și telefon. Guvernatorul Ascendentului în Pești este Neptun și Jupiter, despre primul am vorbit deja, iar pe Jupiter îl găsim în casa a XI-a, a speranțelor, dorințelor și a contactelor sociale. El arată astfel dorința noastră de a ne recăpăta posibilitatea de comunicare directă cu cei dragi. Dar casa a XI-a radicală, poate fi, în calitate de casă derivată, și casa epidemiilor, căci este casa a VI-a de la casa a VI-a (care e casa bolilor de scurtă durată). Deci oricum, suntem prinși în epidemia aceasta și vom analiza mai departe astrograma ca să vedem cum vor evolua lucrurile.


Jupiter, ca semnificator al Ascendentului, este foarte important pentru previziuni, în acest caz. El este foarte aproape de o conjuncție cu Marte, o planetă malefică, de fapt de două ori malefică în contextul hărții, căci Marte guvernează casa morții (casa a VIII-a, care e în Scorpion). Marte este și dispozitorul Soarelui, adică guvernează semnul în care se află Soarele acum (în Berbec). Ulterior, Marte îl va întâlni și pe tenebrosul Pluton, Hades din vechime, care este al doilea guvernator al casei a VIII-a din Scorpion (a Morții). Aceste mișcări planetare care urmează să se producă sugerează, din nefericire, că foarte curând România va înregistra și primul deces din cauza coronavirusului (o zi, cel mult o săptămână).


imagine
ariesDacă aș fi analizat harta echinocțiului doar până aici, nu aș fi scris niciun material destinat publicului, căci eu cred că nimeni nu ar avea nevoie acum să fie și mai deprimat decât este. Dacă observăm însă cât de iresponsabil se comportă unii din conaționalii noștri, poate că aceia chiar ar avea nevoie să cunoască consecințele faptelor lor. Nimic nu stă pe loc sub soare și nici chiar Soarele însuși. În călătoria lui prin Berbec, el îl ajunge pe Chiron, asteroidul numit Marele Vindecător și astfel, în aproximativ 6 săptămâni (varianta pozitivă) sau 6 luni (varianta negativă), vom scăpa și de această epidemie sau se va găsi un vaccin sau/și tratamente eficace contra cnoului coronavirus. Nu pot să omit să nu spun despre mersul Lunii, care va face un careu la Venus, care se află în casa a II-a pe care o și guvernează (este în Taur). Aceasta este casa banilor, a resurselor financiare, și ele vor fi afectate pe termen lung, atât la nivel individual, cât și la nivel de stat. Dar nimic nu e mai prețios decât viața și tot ce se pierde material poate fi refăcut.


În concluzie, fiți responsabili și STAȚI ÎN CASĂ, DACĂ VĂ PASĂ de voi și de cei dragi vouă! Multă sănătate și să ne auzim cu bine!

 Horoscop zilnic

Facebook