Cursuri de tarot profesionale! Servicii astrologice prin email si SMS! Studii de tarot prin email!
Mărime font:  

Servicii


In calitate de astrolog profesionist, efectuez urmatoarele studii:KARMĂ DE IUBIRE (KI) - 25 RON  

„De ce nu am noroc în dragoste?” „Cum pot să am relaţii calde cu cei la care ţin?” „Unde greşesc de nu pot să păstrez un partener?” Acestea sunt întrebări pe care ţi le poţi pune dacă ai o relaţie nefericită sau chiar ai experimentat mai multe eşecuri în dragoste. Prezentul serviciu îţi oferă răspuns la această necunoscută şi îţi poate oferi un ghid pentru a evita neplăcerile unei karme negative în relaţiile tale de iubire. Dă indicaţii şi despre dificultatea karmei tale de iubire(împărţirea se face pe 3 nivele: * uşoară ; ** medie ; *** dificilă)
Comanda minimă acceptată este de 2 servicii rapide!PROBA CEA MAI GREA (PR) - 25 RON  

„Care sunt domeniile de viaţă unde aş putea avea cele mai mari dificultăţi? Ce aş putea face ca să le evit sau măcar să le depăşesc mai uşor?” Dacă ai probleme de mai mult timp într-un anumit sector al vieţii tale, ai putea să-ţi pui aceste întrebări. Sau poate eşti atât de prevăzătoare că ai vrea să ştii de dinainte unde ai putea să întâlneşti, de-a lungul vieţii tale, piedici şi necazuri şi ai dori să fii pregătită. Dacă ştii unde şi cum, aproape ai rezolvat problema: restul depinde de tine! Dacă te afli în una din aceste situaţii, să ştii că aici poţi afla răspunsuri la toate acestea.
Comanda minimă acceptată este de 2 servicii rapide!SUFLETUL-PERECHE (SP) - 25 RON  

„Ce şanse am, în această viaţă, să întâlnesc sufletul-meu pereche? Ce fel de bărbat ar trebui să fie cel cu care aş putea avea cea mai bună relaţie? Ce ar trebui să fac ca să-l găsesc şi să-l păstrez?” Acestea sunt întrebări pe care orice femeie şi le pune cel puţin o dată în viaţă. Chiar dacă ai avut o relaţie eşuată sau mai multe, trebuie să ştii că şi tu ai dreptul la fericire. Acest serviciu îţi arată cum poate fi cel pe care îl cauţi de atâta timp sau poţi să recunoşti că deja l-ai găsit, dar nu ai ştiut să-l faci să rămână lângă tine. Mulţi oameni au a doua şansă şi cei mai norocoşi dintre noi au chiar mai multe, aşa că, pentru fericirea ta, eşti datoare să încerci. Întâlnirea cu sufletul pereche este, cel mai adesea, un eveniment unic într-o viaţă de om. Ar fi păcat să îl ratezi că nu ai ştiut!
Comanda minimă acceptată este de 2 servicii rapide!MISIUNEA ACESTEI VIEŢI (MI) - 25 RON  

„Care este misiunea mea pe pământ? Ce aşteaptă Creatorul de la mine? Ce ar putea să mă împiedice să-mi împlinesc destinul?” O persoană care ajunge destul de evoluată, la un anumit moment al vieţii, îşi poate pune aceste întrebări. Alţii sunt însă nevoiţi să şi le pună atunci când se lovesc de tot felul de piedici care apar, aparent inexplicabil, în calea lor. Fiecare om s-a încarnat dintr-un anumit motiv şi de aceea, îndeplinirea misiunii sale este cheia fericirii sale. Atât timp cât această misiune îţi este necunoscută, poţi să te forţezi să obţii lucruri şi să ajungi în situaţii care nu îţi sunt de folos sau chiar îţi fac rău. Acest serviciu îţi arată de ce ai venit aici şi acum, pe acest pământ!
Comanda minimă acceptată este de 2 servicii rapide!CARIERĂ ŞI SUCCES (CS) - 25 RON  

„Care este profesia cea mai potrivită pentru mine?” „Cum aş putea avea mai mult succes în viaţă?” Într-o lume tot mai competitivă, a şti să-ţi foloseşti talentele este o garanţie pentru succes profesional şi social. Un tânăr se poate orienta uşor către o carieră care nu i se potriveşte, dar care este la modă. Nici cei ajunşi la jumătatea vieţii nu sunt scutiţi de provocările în carieră şi uneori o reorientare profesională este singura şansă pentru a merge mai departe şi a-şi asigura un trai decent sau chiar prosper. Dacă vrei să fii un om informat, care ştie exact unde ar avea cele mai mari şanse să reuşească şi care sunt cauzele pentru care a dat greş până acum, acest serviciu îţi poate fi un ghid foarte util.
Comanda minimă acceptată este de 2 servicii rapide!BOGĂŢIE ŞI NOROC (BN) - 25 RON  

„Cum aş putea face să câştig mai mulţi bani?” „În ce domeniu de viaţă se află norocul meu?” Dintodeauna, oamenii şi-au dorit să aibă bani şi noroc căci într-adevăr, deşi acestea nu sunt suficiente pentru a fi fericit, au o contribuţie majoră la satisfacţia personală. E drept că bogăţia poate fi de mai multe feluri, ca şi norocul: unii pot avea bani, dar pot să nu aibă o familie fericită; alţii pot avea noroc de parteneri, dar copiii îi dezamăgesc, ş.a.m.d. Dacă vrei să ştii însă ce ţi-a pus destinul în „coşul vieţii” şi cum ai putea folosi mai bine ce ai primit fără efort, acesta este serviciul care te poate lămuri despre asta.
Comanda minimă acceptată este de 2 servicii rapide!SĂNĂTATE ŞI VINDECARE (SV) - 25 RON  

„Care sunt zonele sensibile din punctul de vedere al sănătăţii?” „Unde există posibilitatea cronicizării unor afecţiuni?” „Ce tip de tratament poate avea cel mai bun efect în ceea ce mă priveşte?” Fiecare persoană se naşte cu anumite predispoziţii spre îmbolnăvire, dar dacă se va îmbolnăvi sau nu depinde şi de regimul său de viaţă. Cineva care are o sensibilitate pe zona plămânilor şi care fumează are cele mai mari şanse să facă o afecţiune gravă în acest sector. Acest serviciu nu are rol de diagnostic şi consultarea lui nu exclude şi nu compensează consultarea unui medic în cazul prezenţei unor suferinţe. El oferă însă informaţii preţioase despre verigile slabe ale corpului tău.
Comanda minimă acceptată este de 2 servicii rapide!VREAU RĂSPUNS! (RA) - 25 RON  

„Mă voi căsători cu prietenul meu actual?”, „ Sunt compatibilă cu persoana X?”, „Voi reuşi să-mi găsesc serviciu în următoarea perioadă?”, „Voi avea copii vreodată?”, „Voi pleca în străinătate în urmatoarele 6 luni de zile?” „Cum va evolua afacerea pe care o am în prezent?”, „Voi reuşi să scap de datorii în următoarele 6 luni de zile?” Se pot pune diferite întrebări din cele mai variate domenii, despre evoluţia unei relaţii, a situaţiei financiare, despre posibilitatea unei mutări în străinătate sau cu locuinţa, despre şansele schimbării serviciului sau de obţinere a unuia, etc. Condiţia este ca ele să fie simple, precise, clare şi să ofere informaţii despre chestiunea respectivă. Dacă întrebi de o relaţie, spune în ce constă relaţia, stadiul în care se află ea şi datele de naştere ale partenerului, atât cât se cunosc. Într-un fel se interpretează o relaţie la distanţă, via internet, altfel alta care durează de mai mult timp şi în care au apărut probleme şi cu totul altfel o relaţie care s-a întrerupt şi, de fapt, se întreabă despre o reluare a ei. Prin acest serviciu, se obţin informaţii preţioase ce pot ajuta la rezolvarea unor situaţii din cele mai diverse.
Comanda minimă acceptată este de 2 servicii rapide!

HOROSCOPUL NATAL COMPLET (HNC) - 100 RON  

Este primul pas spre aflarea destinului dvs. si contine informatii despre toate domeniile vietii. El va poate arata laturi ascunse ale personalitatii dvs, care sunt dusmanii interiori si cum sa luptati impotriva lor, care sunt cele mai importante teste si dificultati cu care va veti confrunta in aceasta viata. Nici un horoscop previzional nu va contrazice ceea ce indica cel natal. Singura limita a horoscopului natal este ca el nu precizeaza in timp evenimentele pe care le anunta, pe care o face insa cu succes horoscopul previzional.
Horoscopul natal complet are 8-10 pagini, fiecare domeniu cuprinzand 1-3 pagini, dupa cum urmeaza:

Cap.I.PERSONALITATEA: 1.Temperamentul; 2.Intelectul.

Cap.II.VIATA SOCIALA, CARIERA si BANII: 1.Serviciul; 2.Cariera; 3.Castigurile si pierderile.

Cap.III.RELATII AFECTIVE: 1.Dragostea; 2.Casatoria; 3.Sexualitatea; 4.Prietenia. Cap.IV.SANATATEA: 1.Predipozitii; 2.Boli acute; 3.Boli cronice.

Cap.V.KARMA: 1.Sensul vietii; 2.Datorii karmice.

*Corectia orei de nastere este inclusa in pret daca eroarea nu este mai mare de 1 ora(+/- 30 de minute). Sunt necesare data/ora/locul nasterii.


STUDIUL de COMPATIBILITATE (SC) - 150 RON  

Analizeaza compatibilitatea dintre dvs. si partener dupa 4 criterii:
1.personalitate(temperamental) care arata cat de bine va potriviti la felul de a fi, cat de compatibile sunt temperamentele voastre;
2.fizic(sexual) care arata cat de bine va armonizati din punct de vedere sexual;
3.sentimental(afectiv) care arata cat de mult va iubiti si cat de bine reusiti sa exprimati aceste sentimente unul fata de celalalt;
4.mental(intelectual) care arata cat de bine comunicati, daca aveti un mod compatibil de a gandi, daca aveti conceptii de viata asemanatoare.
Scopul lui este sa arate punctele tari, dar mai ales pe cele slabe ale relatiei dvs. si desi nu garanteaza numai el singur, o relatie reusita, va poate ajuta sa preveniti sau macar sa treceti mai usor peste perioadele dificile din cuplu.

Acest studiu are 8-10 pagini si contine: I.TEMELE NATALE: 1.Personalitatea; 2.Relatii afective; II.COMPATIBILITATEA; III.CONCLUZII si SFATURI.

*Pentru studiul de compatibilitate sunt necesare data/ora/locul nasterii ambilor parteneri. Se poate admite si fara ora de nastere a unuia din ei.


HOROSCOPUL PREVIZIONAL ANUAL (HPA)- 150 RON  

Se face pentru 1 an de zile(de la o aniversare la alta) si ofera informatii despre ce se va petrece in perioada indicata in toate domeniile vietii(cariera, relatii, sanatate). El nu se poate face pe 2-3 sau 5 ani, pentru ca nu puteti sti unde o sa fiti la aniversarile urmatoare si fiecare an depinde si de ce ati facut sau nu in cel precedent. Destinul nu este stabilit in cele mai mici amanunte, ci este influentat si de actiunile dvs: doar incercarile majore prin care treceti sunt scrise precis in cartea vietii.
El are 7-8 pagini si contine:
1.Progresiile; 2.Tranzitele; 3.Tema anuala(Revolutia Solara)

*Pentru horoscopul previzional anual sunt necesare data/ora/locul nasterii si locul unde ati petrecut ultima aniversare.


STUDIUL de TAROT (ST) - 50 RON  

De asemenea, puteţi beneficia de un serviciu excelent de analiză şi predicţii, în acest domeniu, şi anume de un Studiu de Tarot. Acesta răspunde la întrebări precum „Cum va evolua relaţia mea cu persoana X?” (întrebări despre cum poate evolua o situaţie), „Ce ar trebui să fac pentru a reuşi să obţin un serviciu mai bun?” (întrebări tip sfat), „Ce ar fi bine să fac: să rămân în ţară sau să lucrez în străinătate?”(întrebări despre mai multe opţiuni). Sunt necesare descrierea situaţiei respective, ca să am un punct de plecare în analiza cărţilor, numele persoanelor implicate (numai numele mic, fără date de naştere) şi o fotografie în care să apăreţi dvs, cât mai clară şi mai de aproape, astfel încât să vă văd bine faţa şi ochii.
Studiul de Tarot poate fi comandat doar folosind butonul "Comanda acum" de mai sus, sau click aici!
Pentru orice nelămurire cu privire la Servicii sau pentru orice problemă pe care credeţi/speraţi că Astrologia sau Tarotul ar putea să vă ofere clarificări şi îndrumare, mă puteţi contacta la: astrolog.vesta@gmail.com


1. Accesează butonul "Comanda acum!"

2. Completează corect toate rubricile "Formularului de Comandă".
Nu se preia nicio comandă fără a se completa TOATE rubricile Formularului de Comandă.

3. Aşteptaţi primirea emailului de confirmare, care vă va oferi ok-ul pentru achitarea serviciului şi va indica modalitatea de plată prin transfer bancar.

4. Trimiteţi un email către astrolog.vesta@gmail.com pentru a face de indata programarea lucrarii dvs. cat mai repede. Uneori, transferurile interbancare dureaza mai mult decat ne-am dori. Chiar daca termenul meu de predare al lucrarii curge din momentul confirmarii platii, eu voi tine cont de anuntul dvs. si voi incerca sa va trimit cat mai rapid serviciul comandat.

5. Intr-un interval de maxim 10 zile lucrătoare (pentru Serviciile complexe) şi de 5 zile lucrătoare (pentru Serviciile rapide) de la confirmarea plăţii, veţi primi un email cu 2 ataşamente: unul îl reprezintă studiul şi celălalt este factura scanată aferentă plăţii dvs.


"Astrele nu impun, ci doar predispun". Toate datele astrologice şi sfaturile cuprinse în aceste studii sunt doar recomandări şi nu oferă garanţii. Prin acţiune sau inacţiune se pot grăbi, întârzia sau chiar anula unele predispoziţii.


Formular de Comandă (obligatoriu)


Nume
Prenume
E-mail
Adresa
Data naşterii
Ora naşterii (dacă se cunoaşte)
Locul naşterii
Serviciul dorit
Al doilea serviciu dorit
(obligatoriu ca şi completare pentru un serviciu rapid)
Poză
(format .jpg, .png sau .gif)
Cum aţi aflat de acest site?
Mesaj
Am citit exemplul serviciului comandat şi Paşii de urmat

Până la sfârșitul acestui an, nu se mai preiau comenzi pentru servicii astrologice. Singurele servicii disponibile vor fi cele de pe siteul www.scoaladetarot.ro.

Câmpurile care au titlul scris cu roşu sunt obligatorii.Dacă au trecut mai mult de 24 de ore de când aţi completat formularul şi nu aţi primit niciun răspuns, verificaţi mai întâi dacă aţi scris corect adresa dvs. de email. Dacă aţi greşit-o în primul formular, completaţi încă unul cu adresa corectă şi cu toate datele cerute. Dacă nu s-a întâmplat acest lucru, trimiteţi-mi un email direct la adresa mea personală astrolog.vesta@gmail.com.

Horoscop zilnic

Facebook