Misterul morții copilului atacat de câini maidanezi

Misterul morții copilului atacat de câini maidanezi

13.10.2013 - Astrologie Criminalistică

         Am avut parte, în acest an, de un început de toamnă tragic și încărcat de durere și ură din cauza evenimentului petrecut pe 2 septembrie, în vecinătatea unui parc din capitală. Un copilaș de numai 4 ani, Ionuț Anghel, a fost găsit mort, cu răni multiple pe tot corpul, pe un teren privat adiacent parcului în care fusese adus de bunica lui. El și frățiorul lui s-au îndepărtat de locul unde se jucau și se afla bunica lor, acest lucru fiind surprins pe camerele video de supraveghere. Dar ce s-a întâmplat mai departe este încă un mister pentru opinia publică.

         Dar iată că acest mister poate fi dezvăluit acum, prin intermediul analizei astrologice a astrogramei copilașului și a destinului său nefericit.

         Orice astrolog profesionist și care respectă normele morale generale și cele aferente profesiei sale, va evita cu grijă să facă previziuni asupra modalității sau momentului de trecere în neființă a oricărui client sau altor persoane apropiate acestuia. El poate vedea însă multe și poate să ofere consiliere doar post eveniment, ajutând familia să înțeleagă resorturile karmice care determină plecările premature sau/și violente din această lume, a cuiva drag.      

         De la început, putem observa la Ionuț că Soarele în Leu se află într-o casă spirituală numită și Casa Domnului, arătând o venire, în această viață, cu „dedicație superioară”, ca să spun așa. Este casa dharmei, a datoriei spirituale, o casă elevată și care este activată în astrogramele unor oameni care au scris în  destin să evolueze și să-i ajute și pe alții să o facă. Luna este în Rac (ambii Luminatori, Soarele și Luna, sunt în domiciliu, deci plini de forță) în casa morții și conjunctă cu Nodul Sud, care semnifică trecutul karmic al copilului, o greșeală importantă dintr-o viață anterioară. Deci el a acumulat, pe parcursul unei alte vieți, un bagaj karmic dificil față de încarnarea de atunci a cea care a fost acum mama sa, căci Nodul Sud răspunde la întrebarea „din ce cauză a venit el să se încarneze”. Această concluzie este întărită și de faptul că Mercur guvernează Fecioara care este semnul casei a X-a, care o reprezintă pe mamă, dar guvernează și Gemenii, casa a VIII-a, a morții.

 

 

imagine
Copil

         Casa a VIII-a sau casa morții oferă multe detalii prin semnul zodiacal în care se află, prin guvernatorul acestuia și prin planetele care se află în ea. Într-o astrogramă, Marte aici sugerează posibilitatea unei morți violente, în urma unui conflict, a unei confruntări sau în urma unui accident. Guvernatorul casei morții este planeta Mercur care se află sus, în casa reputației și a faimei, ceea ce înseamnă notorietate obținută după deces și moarte în loc public. Notorietate este și pentru mamă, căci planeta o reprezintă și pe ea (alături de Lună). Mercur este în aspect dificil, de opoziție, cu Uranus, care guvernează Vărsătorul, respectiv zodia care se află pe cuspida (începutul) casei a III-a, a fraților: fratele mai mare și rebelul, neastâmpăratul, a fost cel care l-a atras pe Ionuț într-un joc copilăresc și nevinovat să se îndepărteze de zona relativ sigură a parcului (așa cum au arătat și camerele de supraveghere). Marte guvernează și casa a XII-a (Scorpion) arătând misterul, ca și casa a V-a (Berbec) care semnifică joaca și locurile de joacă, distracția copilărească.

         Până aici am folosit înțelesul de bază al caselor astrologice, dar prin metoda derivării lor sfera noastră de cunoaștere se poate lărgi considerabil. Într-o astrogramă masculină, tatăl este reprezentat de casa a IV-a și mama de casa a X-a, iar bunica sau mama tatălui este casa a X-a de la casa a IV-a, adică casa I sau Ascendentul, care este în Scorpion. Guvernatorul Ascendentului, adică bunica, este același Marte care este în casa a VIII-a, a morții, sugerând implicarea ei în crearea condițiilor care au dus la tragicul accident. Martele în zodia Gemeni arată natura vioaie a băiețelului, neastâmpărul și inteligența, dar posibil și neatenția, cleveteala, superficialitatea bunicii.

         Dar unde sunt câinii, ”fiarele feroce” care au fost cauza directă a morții lui Ionuț?

         Domeniul, în horoscop, care reprezintă animalele domestice, este reprezentat de casa a VI-a, care este în Taur și care este guvernat de Venus care se află în ... casa a VIII-a, a morții și accidentelor. Casa a VI-a este legată de casa a VII-a (ambele sunt în aceeași zodie a Taurului), deci din animale docile, inofensive, acestea se pot tranforma în dușmani pe față, cu care e nevoie să se lupte ca să-și apere viața. Atăt Luna, cât și Venus sunt în Rac, semn interceptat, ceea ce le slăbește foarte mult și este un alt indiciu al unei lecții karmice legate de familie. Venus, cea care desemnează câinii, este conjunctă cu Castor, o stea fixă malefică și care semnifică răutate și violență, o fațetă a animalelor flămânde și posibil înrăite, sălbăticite sau chiar dresate să fie astfel.

         În ziua decesului, Venus în tranzit era conjunct cu Punctul de Moarte și în careu (aspect dificil) cu Venus natal, semnificatorul pentru animale domestice, totul în aspecte foarte strânse, sub un grad. Conjuncția Marte-Lună se afla foarte aproape de Nodul Sud, punctul de karmă cel mai important al copilului, iar Soarele intra în casa a X-a aducând popularitate și faimă, o faimă nedorită și nefericită.

 

imagine
Tranzit deces

 

         Iată cum astrologia arată că nimic nu se petrece fără sens și nimic nu este la întâmplare și în marele spectacol al vieții și al morții, fiecare are un rol bine definit și imposibil de refuzat.

 

Important! Vreau să precizez că acest material nu stabilește vinovății și nu intenționează să culpabilizeze pe nimeni. Deși am avut informațiile necesare studiului de mai bine de o lună de zile, am așteptat pe de o parte să treacă o anumită perioadă în care sufletul copilașului să fie complet eliberat de legătura lui pământeană și, pe de altă parte, ca timpul să mai domolească surescitarea unora care s-au situat pe poziții acuzatoare de o parte sau de alta.

 

AstroVesta®                                                                          13.10.2013 

 

Astrologie relațională

Astrologie mundană

Astrologie criminalistică