Ochii goi ai criminalilor

Ochii goi ai criminalilor

30.12.2020 - Astrologie Criminalistică

De când eram copil, aveam obiceiul - urât după cum spunea mama mea și uneori dăunător pentru mine după cum aveam să înțeleg mai târziu – să mă uit în ochii oamenilor. Nu mă holbam, dar aruncam câte o privire scurtă și intensă și astfel cream o conexiune care însă transporta spre mine și energii negative, când persoana era purtătoarea lor. Bunica a consumat kilograme de cositor ca să mă descânte pentru stări de rău care apăreau brusc și nu de puține ori, tatăl meu pleca și noaptea s-o aducă, din cartierul mărginaș al Brăilei unde locuia, pentru a-și face descântecele tămăduitoare. Odată cu pornirea mea, acum aproape 20 de ani, pe drumul astrologiei și tarotului, am înțeles că se poate da o folosire benefică acestor capacități de penetrare la nivel profund al altor persoane. În 2-3 ani, m-am lecuit de făcut tarot față în față, căci cele cărora le dădeam în cărți veneau stresate și plecau bine dispuse, iar eu rămâneam să sufăr consecințele conexiunii mele cu ele. Apoi am descoperit că pot să fac de la distanță totul, fără contacte directe, cu protecții eficiente și cu același succes, sau chiar mai mare, căci nu mai eram bruiată de gânduri sau senzații ale clientelor mele.


Cine vrea să cunoască cum am ajuns să fac astrologie criminalistică, poate citi în descrierea în secțiunea respectivă de pe site. Ideea este că mă fascinează hărțile criminalilor, ale celor care deși au chip de oameni, se comportă ca niște creaturi monstruoase. Am multe date ale unor criminali români sau străini și ale victimelor lor, căci așa cum există tipologii de criminali, există și semnături astrale comune victimelor și nu e deloc întâmplător că primii se întâlnesc cu cei din urmă. Dar nu despre aceste conexiuni vreau să vă vorbesc acum, ci despre felul cum se vede personalitatea sociopată în astrogramele criminalilor în masă sau în serie și chiar în privirea lor. Nu știu ce învață psihologii care dau certificate de bună purtare unor criminali dovediți sau în devenire, dar eu una aș putea să văd și să simt când aș întâlni unul și aș corela cu ce aș simți cu datele lui de naștere. Sociopații sunt indivizii care au tulburări de comportament ale căror simptome debutează de obicei în adolescență și din cauza cărora ei nu pot relaționa potrivit cu ceilalți oameni, căci nu le înțeleg sentimentele și nevoile și nu au nicio considerație pentru ele. Un sociopat ucide fără senzații, rece, calculat, nu la furie sau supărare și nu are remușcări, dar poate să mimeze foarte bine ceea ce este în interesul lui.


Când am văzut fotografia ultimului sosit în galeria de criminali în serie a României – este vorba de Ion Cristian Turnagiu, cel care a ucis 5 oameni și apoi eliberat fiind pentru ”bună purtare”, anul trecut, a incendiat fata de 17 ani din Mehedinți – am simțit același fior rece, al morții, pe care l-am avut și anul trecut, vâzând fața lui Gheorghe Dincă. Aceeași ochi terni, aceeași privire metalică, rece, impersonală și lipsită de orice căldură sufletească îi puteți vedea la amândoi. Al treilea, pe care l-am adăugat în imagine, este Anders Breivik, criminalul în masă din Norvegia, care a ucis în 2011, 93 de oameni în două atacuri teroriste, în cursul aceleeași zile. Despre acesta am scris un articol în 2011 și pe care îl puteți lectura aici http://www.astrovesta.com/articole.php?id=1.


imagine
Ochii criminalilor

 

 

Pe baza a 6 evenimente bine datate (zi/lună/an) și localizate, am reușit chiar să determin ora de naștere aproximativă a lui Ion Turnagiu (cele trei date în care a comis crimele, data arestării, data eliberării și cea în care a incendiat minora de 17 ani). Ion Turnagiu este cel care deși avea 5 crime la activ și condamnat pe viață pentru ele, a fost considerat reabilitat și eliberat din închisoare anul trecut. Pe 9 iunie, anul acesta, o fată de 17 ani depunea plângere împotriva lui, pentru viol. Fata fusese internată, pentru protecția ei, într-un centru de asistență socială, dar bunica a luat-o acasă după două zile. Copila provine și ea dintr-o familie destrămată, trăind alături de bunică și fratele ei. Pe 11 iunie a revenit acasă, iar a doua zi, Ion Turnagiu a mers la casa fetei, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc, provocându-i arsuri pe 90% din corp, flăcările fiind stinse de fratele fetei. Împotriva temerilor medicilor, fata a supraviețuit și a suportat multe intervenții chirurgicale și acum medicii spun că are șanse să scape cu viață și să se vindece, dar va fi cu totul modificată ca aspect fizic.


În mod cert, criminalii în serie (cei care comit crime multiple, la distanță de timp între ele), ca și cei în masă (cei care ucid un număr mare de oameni, într-o singură acțiune) sunt niște sociopați, respectiv suferă de o tulburare de personalitate ale cărei simptome debutează de timpuriu, din copilărie sau adolescență. Pe lângă semnele de avertisment comportamentale (torturarea animalelor, incendierile, enurezisul, visarea frecventă cu ochii deschiși, izolarea socială și minciuna cronică), apare mai mereu și un mediu de viață disfuncțional lipsit de iubire și îngrijire. Ori toate acestea se văd bine într-o hartă astrologică natală și am citit mai multe studii astrologice (unul din 2006, pe aproape 300 de cazuri) care au fost făcute și au scos la iveală tipare care pot fi un ghid prețios în anticiparea unor tendințe.


Nu o să intru în detalii în acest articol să vă spun despre toate aceste indicii astrologice, ci o să punctez doar de la ce am plecat. Acești ochi goi și inexpresivi, comuni lui Ion Turnagiu, lui Gheorghe Dincă și lui Anders Breivik (criminalul din Norvegia, asasin în masă), mie mi-au arătat lipsa lor de empatie, o răceală sufletească care îi face să nu perceapă suferința altora, ori pe mine asta m-a dus cu gândul la o anumită categorie de zodii. Zodiile de Foc sunt pasionale, comit crime impulsiv, adesea regretă ce au făcut după ce pasiunea se stinge; zodiile de Apă sunt miloase și doar dacă există marcaje puternice pe alte zodii, care estompează zodia natală, pot fi detașate de victime și de faptele lor, înainte și după crime; zodiile de Pământ sunt cerebrale și pot comite mai ales crime din anumite interese, cu scopuri pragmatice și adesea le pare rău, deși nu o vor recunoaște. Singurele care pot fi așa decuplate de consecințele acțiunilor lor, eu am considerat că sunt zodiile de Aer. Sunt cerebrale și nu se implică nici mental și nici emoțional; în același timp, pot fi destul de inteligente în sensul rău (acelea care au aspecte rele pe planetele personale sau anumite poziții planetare, deci nu toți reprezentanții acestor zodii), ca să pregătească crime laborioase, să prindă în capcană victimele, nelăsând nimic la voia întâmplării.


În fine, ia ghiciți cum stau lucrurile în cazul celor trei criminali! Ion Turnagiu are Soarele și Mercur în Vărsător, la fel și Anders Breivik, iar Gheorghe Dincă are nu mai puțin de 4 planete în Gemeni, din care 3 sunt planete personale (Soare, Mercur și Marte). Pentru cine dorește să citească mai mult despre ceilalți doi, Gheorghe Dincă(cazul Caracal) și Anders Breivik, cel mai mare criminal în masă din toate timpurile, o poate face la următoarele linkuri din secțiunea de AstroCriminalistică a site-ului meu de astrologie:

http://www.astrovesta.com/articole.php?id=107

http://www.astrovesta.com/articole.php?id=1


Toți cei trei criminali au aspecte rele între Soare/Marte și Junona/Lilith, simbolizând respingerea femeii, chiar dacă Breivik nu a comis crime sexuale, vizând doar persoane de sex opus, și el a fost un inadaptat pe plan afectiv, un lup singuratic. O altă similitudine provine din tiparul familial profund alterat, la fiecare din ei fiind vorba de familii destrămate, de părinți violenți sau indiferenți, căci așa cum au recunoscut mulți psihologi criminaliști, e nevoie de un cumul de factori genetici, educaționali și sociali pentru a declanșa și întreține instinctele ucigașe corelate cu o lipsă de empatie și de sensibilitate față de altă ființă umană. Pentru mine a fost o enigmă mult timp existența acestor oameni, dar de-abia zilele trecute am avut revelația a ceea ce ei sunt, de fapt. Vizionarea unor documentare maraton dedicate lui Ted Bundy, cel mai mare criminal în serie din SUA, executat în 1989 pe scaunul electric a fost cea care m-a ajutat să văd dintr-odată foarte clar. El a dat multe interviuri în cei 9 ani pe care i-a petrecut pe culoarul morții, iar procesul prin care a fost condamnat la moarte a fost primul dat pe televiziunile naționale, astfel încât am putut asculta direct spusele lui și i-am putut vedea reacțiile, mimica feței, privirea, gesturile. Unele le-am văzut de mai multe ori, până am putut să pun cap la cap cu declarațiile celor care l-au cunoscut, partenere, victime (puținele care au scăpat), colegi, anchetatori.


Acum îmi este clar că aceste ființe sunt niște entități în corpuri de oameni, ei nu au suflete, ci energii malefice și sunt scăpate cumva în lumea noastră. Unul din anchetatori, care a petrecut mulți ani pentru a-l deconspira, spune acest lucru, la un moment dat. Aceasta poate schimba mult modul nostru de a vedea necesitatea pedepsei capitale, societatea înțelegând faptul că ei NU pot fi opriți să ucidă dacă sunt lăsați în libertate și NU se vor îndrepta niciodată, deoarece NU vor regreta niciodată sincer ce au făcut. Evident că pedeapsa de închisoare pe viață ar putea fi o alternativă, tot societatea asumându-și întreținerea lor zeci de ani, asta dacă nu cumva legislația permite ieșirea lor în libertate, la un moment dat, ca un act de clemență iresponsabil. Mulți criminali în serie au fost prinși accidental, pe măsură ce deveneau mai îndrăzneți în urmăririle lor și mai indiferenți față de risc. Ted Bundy a ucis chiar și o copilă de 12 ani și două tinere, cu poliția pe urmele lui. Dincă a ucis-o pe Alexandra deși văzuse că ea dăduse telefon la poliție. Turnagiu a incendiat-o pe fată, deși știa că ea fusese la poliție și că el era sub control judiciar, de-abia eliberat din închisoare. Breivik nu regretă nici acum, în închisoare, vreuna din crimele lui, ci le justifică cu ideile lui bolnave, deși acele victime erau niște copiii și adolescenți inocenți. Acest tip de criminal nu se oprește niciodată din ucis, până nu este prins și încarcerat în închisoare pe viață. Nu există nici un tratament pentru a vindeca un psihopat sexual sadic care devine un criminal în serie.

Astrologie relațională

Astrologie mundană

Astrologie criminalistică